HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Čelada za smučanje - snowboard NIX M (55-58 cm)

35.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: HS24876

Čelada NIX je namenjena smučarjem in deskarjem, zagotavlja udobje in varnost. Čelada je nastavljiva od 55-58 cm, odvaja odvečno toploto, ima mehko notranje blazinjenje, ne vpija vode in znoja.

Dodaj med priljubljene
Smučarska čelada NIX je varna in udobna. Čelada se enostavno prilagodi na obliko glave, dobro odvaja odvečno toploto s pomočjo dvanajstih prezračevalnih odprtin, ima toplo notranje oblazinjenje. Zunanja lupina čelade je narejena po tehnologiji InMold, ki zagotavlja visoko vzdržljivost čelade v primeru nesreče, saj zagotavlja izjemno sposobnost absorpcije udarcev. Čelada se enostavno prilagodi s sistemom HEAD LOCK (sistem hitrega prileganja). 


Vzdrževanje: Za čiščenje vizirja uporabite čisto vodo in mehak tekstil. Notranjo blazinico umijte ročno pri temperaturi do 40 ° C . Uporabite blago milo. Ne uporabljajte kemikalij, ne sušite in ne likajte.

Lastnosti:

  • Nastavljiva čelada
  • Velikost: 55-58 cm
  • rekreativna
  • hitro prilagajanje s sistemom HEAD LOCK
  • odvaja odvečno toploto
  • odstranljiv notranji del
  • ne vpija vode 
  • Teža: 368 g 
  • Ustreza standardom: CE EN1077 
  • Material: PC, EPS 

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 
Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli