OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Čelada za smučanje - snowboard otroška rumena Rider PRO 53-55cm

95.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES37438

Smučarska čelada z integriranim vizirjem, IN MOLD tehnologijo, 12 prezračevalnih lukenj z regulacijo, nadzorni sistem QFS, zrcalni učinek, zaščito pred UV žarki ter tehnologijo ZeroFog.

Dodaj med priljubljene
Etape Rider PRO sodobna smučarska čelada, zasnovana za otroke, nudi otroku primerno zaščito glave in krepi tudi njegovo samozavest. Zunanja lupina čelade je izdelana v tehnologiji InMold. Ta vrsta konstrukcije je v primeru padca zelo odporna. Čelada ima trdo zunanje lupino z mehkim oblazinjenjem, ki lahko učinkovito absorbira udarce. Čelada je opremljena z 12 nastavljivimi prezračevalnimi odprtinami, ki znatno povečajo udobje smučanja, še posebej v toplem in sončnem vremenu. Sistem usmerja zrak pod čelado, odstranjuje vlago in zagotavlja prezračevanje čelade. Rider PRO se v nekaj sekundah preprosto prilagodi točno določeni obliki glave s sistemom QFS (quick fit) z anatomsko oblikovanim krmilnim kolesom. Obrnite gumb v desno, da se zategnete, v levo, da se popusti. Rezultat je udobje in varnost. Čelade z vizirjem odpornim na praske je izboljšana z zrcalnim učinkom, da odseva neposredno sončno svetlobo. Čelada Rider PRO je opremljena s sončnim UV-filtrom in tehnologijo ZeroFog.

Vzdrževanje: lupino - očistite z vodo in kosom krpe, oblazinjenje - ročno pranje pri temperaturi do 40 ° C, ne belite, ne sušite v sušilniku, ne likajte, ne čistite kemično, ne uporabljajte mehčalca tkanine!

Lastnosti:

 • IN MOLD tehnologija
 • 12 odprtin za zračenje 
 • mehke prevleke za ušesa
 • univerzalni nadzorni sistem QFS
 • oranžni vizir s filtrom S2
 • zrcalni učinek
 • 100% zaščita pred UV žarki
 • odporna na praske
 • tehnologija ZeroFog
 • teža: 490 g
 • Velikost: 53-55 cm

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli