HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Čelada za smučanje - snowboard Phoenix PRO 58-61cm

98.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES37433

Smučarska čelada Etape Phoenix PRO primerna za vse smučarje in deskarje. Izdelana iz kakovostnih materialov, z vgrajenim vizirjem. Čelada je opremljena z IN MOLD tehnologijo, 10 prezračevalnih lukenj, nadzorni sistem QFS, filter kategorije 2, zrcalni učinek, 100% zaščito pred UV žarki.

Dodaj med priljubljene
Smučarska čelada Etape Phoenix PRO je kakovostna oprema, primerna za vse smučarje in deskarje.Trda lupina Phoenix PRO je opremljena z najmodernejšo zasnovo in tehnologijami. InMold tehnologija je trdo zunanjo lupino potisnila v okostje polistirena, saj zagotavlja odlično sposobnost absorpcije udarcev in obenem zelo majhno težo. Takšna obdelava zagotavlja odlično zaščito glave. Cirkulacijo zraka zagotavlja deset odprtin za zračenje, ki uravnavajo in ohranjajo vaše udobje v toplem in sončnem vremenu. Phoenix PRO se preprosto prilagodi točno določeni obliki vaše glave v nekaj sekundah s sistemom QFS (quick fit) z anatomsko oblikovanim krmilnim kolesom. Rezultat je udobje in varnost. Čelada Phoenix PRO je opremljena z vizirjem odpornim proti praskam, ki je oranžno obarvan in izboljšan z zrcalnim učinkom ter tudi z UV filtrom. Čelada Phoenix PRO je opremljena tudi s sončnim UV-filtrom, s tehnologijo ZeroFog, tako da so vaše smučarske izkušnje vedno ostre, tudi ko vozite v megli. 

Vzdrževanje: lupino - očistite z vodo in kosom krpe, oblazinjenje - ročno pranje pri temperaturi do 40 ° C, ne belite, ne sušite v sušilniku, ne likajte, ne čistite kemično, ne uporabljajte mehčalca tkanine!

Lastnosti:

 • Material: lupina - lahek stiropor EPS, oblazinjenje - 100% poliester
 • IN MOLD tehnologija
 • 10 odprtin za zračenje 
 • mehke prevleke za ušesa
 • univerzalni nadzorni sistem QFS
 • oranžni vizir s filtrom S2
 • zrcalni učinek
 • 100% zaščita pred UV žarki
 • odporna na praske
 • tehnologija ZeroFog
 • teža: 410 g
 • Velikost: 58-61 cm

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli