HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Otroška čelada za smučanje - snowboard Aurora 48-52 cm

49.90 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES37306

Otroška smučarska čelada Aurora zagotavlja udobje in varnost vsem malim začetnikom. Čelada je nastavljiva, odvaja odvečno toploto, ima mehko notranje blazinjenje.

Dodaj med priljubljene
Otroška smučarska čelada Aurora je varna in udobna. Čelada se enostavno prilagodi na obliko glave, dobro odvaja odvečno toploto, ima toplo notranje oblazinjenje. 

Lastnosti:

  • Nastavljiva čelada
  • junior velikost: 48 - 52 cm
  • rekreativna
  • notranji sloj: črni EPS
  • Ustreza standardom CE EN 1077

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli