OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Otroška čelada za smučanje - snowboard Scamp modra 53-55 cm

73.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES37441

Otroška čelada Scamp je namenjena mladim smučarjem in deskarjem, zagotavlja udobje in varnost. Čelada je nastavljiva, odvaja odvečno toploto, ima mehko notranje blazinjenje.

Dodaj med priljubljene
Otroška smučarska čelada Aurora je varna in udobna. Čelada se enostavno prilagodi na obliko glave, dobro odvaja odvečno toploto s pomočjo osmih prezračevalnih odprtin, ima toplo notranje oblazinjenje. Zunanja lupina čelade je narejena po tehnologiji InMold, ki zagotavlja visoko vzdržljivost čelade v primeru nesreče, saj zagotavlja izjemno sposobnost absorpcije udarcev. Čelada se enostavno prilagodi z regulacijo QFS (sistem hitrega prileganja). 


Vzdrževanje: Za čiščenje vizirja uporabite čisto vodo in mehak tekstil. Notranjo blazinico umijte ročno pri temperaturi do 40 ° C . Uporabite  blago milo. Ne uporabljajte kemikalij, ne sušite in ne likajte.

Lastnosti:

  • Nastavljiva čelada
  • junior velikost: 53 - 55 cm
  • rekreativna
  • hitro prilagajanje s sistemom QFS
  • odvaja odvečno toploto
  • ščitnik ni priložen, ga je pa mogoče dodati
  • Ustreza standardom: EN 1077
  • Teža: 325 g 

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli