OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

SNOWBOARD ČELADA pathron DESTROYER M

Redna cena :75.00 €

72.75 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 12 mesecev

Koda: PYPAT_DESM

Snowboard čelada Pathron DESTROYER, izdelana v tehnologiji Double PC in-mold, 12 prezračevalnih lukenj, dve z regulacijo, prilagoditev velikosti s pomočjo gumba z mehkim oblazinjenjem, mehke ušesne blazinice, ki jih je mogoče odstraniti.

Dodaj med priljubljene
Snowboard čelada Pathron DESTROYER je izdelana v tehnologiji Double PC in-mold. IN MOLD je notranji del skorje, ki je izdelan iz tanke plasti polistirenskih kroglic, ki so med seboj močno povezane, da poveča sposobnost absorpcije močnih udarcev. Ko takšen penasti polistiren absorbira udarno energijo, bo porušil njegovo strukturo - torej naslednjega udarca ne bo več mogel absorbirati. 

Lastnosti:

  • Izdelano v tehnologiji Double PC in-mold
  • Prilagoditev velikosti s pomočjo gumba z mehkim oblazinjenjem, da preprečite pritisk
  • Debela notranja obloga, ki jo je mogoče odstraniti
  • 12 zračnikov - sprednji in zgornji zračniki z nastavljivim odpiranjem
  • Pritrditev brade z dodatno podlogo
  • Goggle kavelj – držalo za očala
  • Mehke ušesne blazinice, ki jih je mogoče odstraniti
  • Teža: 410 g
  • Barva: črna
  • Velikost: M (54-58 cm)

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli