Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Očala za tek na smučeh

27.00 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 76

Koda: ES40978

Očala za tek na smučeh z okvirjem za korekcijska očala, tremi polikarbonatnimi lečami in gumijastim trakom.

Dodaj med priljubljene
Kakovostna očala za tek na smučeh podjetja EMME s posebnim dizajnom za zimske športe ščitijo vaše oči pred snegom, prahom, vetrom, vlago in UV sevanjem (UV400). Uporabljeni visokokakovostni materiali so stabilni do -20 oC, ne dražijo kože ali kako drugače škodujejo zdravemu uporabniku. Izdelka ne izpostavljajte dlje časa temperaturam nad 40 oC, saj se lahko oblika deformira.Notranja stran leč je obdelana z razpršilom proti meglenju, ki znatno zmanjša meglenje. Izdelek shranjujte v suhem in hladnem okolju. Očala Cross vključujejo 1 okvir za dioptrijska očala, 3 polikarbonatne leče, gumijast trak in praktično škatlo za shranjevanje in prevoz. Leče lahko enostavno zamenjate z obračanjem sprednje niti.

Priporočilo: v temnem, sončnem vremenu izberite temno steklo. V nasprotnem primeru rumeno ali oranžno z učinkom posvetlitve in upodabljanja.

Lastnosti:

  • poseben dizajn za zimske športe
  • ščitijo oči pred snegom, prahom, vetrom, vlago in UV sevanjem (UV400)
  • vključujejo 1 okvir za dioptrijska očala, 3 polikarbonatne leče, gumijast trak in praktično škatlo za shranjevanje


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli