OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

SMUČARSKA OČALA SPEED unisize

29.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Koda: SP5092

Smučarska očala speed, so zelo fleksibilna, mehka pena okoli oči, dobro nastavljiv trak, premaz proti rosenju.

Dodaj med priljubljene
Očala speed so namenjena za športne aktivnosti kot so smučanje ali deskanje. Očala so zelo fleksibilna in imajo "antifog" nanos ki služi prosti rosenju. Očala imajo nastavljiv trak in v predelu okoli oči mehko peno.

Lastnosti:

  • zelo fleksibilna očala 
  • premaz proti rosenju ("antifog" nanos)
  • mehka pena okoli oči
  • dobro nastavljiv trak
  • Velikost: uni- primerna za odrasle in otroke

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred izvajanjem aktivnosti. Vedno bodite previdni, saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. . Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb.Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli