Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Merco smučarski telovnik rumen

Koda: ES9540X

Otroški smučarski telovnik – vajeti za usposabljanje s 6 m dolgimi trakovi, primeren za poučevanje začetnikov. Smučar začetnik je prisiljen od samega začetka uravnavati stabilnost in pravilno težišče.

Otroške smučarske vajeti –telovnik je namenjen za individualno pomoč otrokom od njihovih prvih smučarskih korakov dalje. Priporočamo ga vsem staršem, kot tudi individualnim trenerjem, ki želijo otroke naučiti prvih smučarskih začetkov. Z uporabo tega pripomočka bomo malčka na enostaven način naučili ustavljanja, spreminjanja smeri, vožnje po strmem terenu in vožnje z vlečnico.
Starši oziroma učitelj smuča za otrokom in drži vajeti v rokah. S pomočjo vajeti enostavno vlečemo otroka po bregu navzgor. Ko zna otrok stati na smučeh in peljati naravnost lahko hodimo oziroma smučamo za njim. Bistvena prednost učenja z vajetmi je, da se počuti popolnoma varnega, saj je hitrost stalno pod našo kontrolo. Kasneje pa mu pomagamo le v kritičnih trenutkih - če je prevelika hitrost, prestrmo ali ko mu grozi padec. Kadar želimo spremeniti smer smučanja enostavno potegnemo vajeti na tisti strani kamor želimo zaviti. Če otrok začne izgubljati nadzor nad smučmi, vajeti narahlo zategnemo da zmanjšamo hitrost, oziroma vajeti dvignemo, da preprečimo padec. Kadar vajeti ne uporabljamo vrvico enostavno zvijemo in jo pripnemo na hrbtno stran širšega pasu.

RES ZELO PRIPOROČAMO!


Dobavljivo je v treh velikostih:

  • Velikost 100 - za otroke z višine približno 100 cm telesne
  • Velikost 120 - za otroke z višine približno 120 cm telesne
  • Velikost 140 - za otroke z višine približno 140 cm telesne

Lastnosti:

  • Za poučevanje začetnikov
  • Dolžina trakov: 6m
  • Barva: rumena
  • Velikosti: 100,120,140

Slika Koda Izdelek Zaloga Količina Cena/kos  
   ES9541 ES9541 Merco smučarski telovnik rumen 120

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 43

Kol.:
22.35 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES9542 ES9542 Merco smučarski telovnik rumen 140

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 18

Kol.:
22.35 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES9540 ES9540 Merco smučarski telovnik rumen 100

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 28

Kol.:
22.35 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli