HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

OTROŠKI SMUČARSKI SET 42 CM MODRE BARVE

14.50 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: MASKARC-110

Otroški smučarski set vsebuje smuči dolžine 42 cm, širine 9 cm in smučarske palice dolžine 56 cm . Namenjen je majhnim otrokom za učenje smučanja. Optimalna dolžina smuči je otroku med brado in nosom.

Dodaj med priljubljene
Otroške plastične smuči z palicami, plastični material je odporen do -20 ° C,  smuči dolžine 42 cm, širine 9 cm in smučarske palice dolžine 56 cm.

Opcije:

  • Modra

Lastnosti:

  • Plastična snov odporna na -20 ° C
  • Dolžina  smuči: 42 cm
  • Dolžina palic: 56 cm

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE,  TER ZAŠČITNE OBELEKE! 

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.Smuči niso namenjene skokom, trikom ali akrobatskim trikom.  Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.   Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli