smučk

OTROŠKI SMUČARSKI SET 68 CM - VEČ BARV

Koda: MASKARC-02

Otroški smučarski set vsebuje smuči dolžine 68 cm in smučarske palice. Namenjen je majhnim otrokom za učenje smučanja. Optimalna dolžina smuči je otroku med brado in nosom.

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
MASKARC-021 OTROŠKI SMUČARSKI SET 68 CM BELE BARVE Na zalogi 0 mesecev
Kol.:
25.20 € Dodaj v košarico
MASKARC-026 OTROŠKI SMUČARSKI SET 68 CM RDEČE BARVE Na zalogi 0 mesecev
Kol.:
25.20 € Dodaj v košarico

Otroške plastične smuči z palicami, plastični material je odporen do -20 ° C, smuči in palice so dolžina 68 cm.

Opcije:

  • Modra
  • Zelena
  • Rumena
  • Rdeča
  • Roza
  • Bela

Lastnosti:

  • Plastična snov odporna na -20 ° C
  • Dolžina 68 cm

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE,  TER ZAŠČITNE OBELEKE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.Smuči niso namenjene skokom, trikom ali akrobatskim trikom.  Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.   Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli