HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

OTROŠKI SMUČARSKI SET 90 CM RAZLIČNE BARVE

Koda: MASKARC-03

Otroški smučarski set vsebuje smuči dolžine 90 cm in smučarske palice. Namenjen je majhnim otrokom za učenje smučanja. Optimalna dolžina smuči je otroku med brado in nosom.

Otroške plastične smuči s palicami, plastični material je odporen do -20 ° C, smuči so dolžina 90 cm, palice pa dolžine 80 cm.

Opcije:

  • Modra
  • Zelena
  • Rumena
  • Rdeča
  • Bela

Lastnosti:

  • Plastična snov odporna na -20 ° C
  • Dolžina smuči 90 cm
  • Dolžina palice 80 cm

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE,  TER ZAŠČITNE OBELEKE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.Smuči niso namenjene skokom, trikom ali akrobatskim trikom.  Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.   Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   MASKARC-034 MASKARC-034 OTROŠKI SMUČARSKI SET 90 CM MODRE BARVE Na zalogi Garancija:  0 mesecev
Kol.:
29.40 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   MASKARC-035 MASKARC-035 OTROŠKI SMUČARSKI SET 90 CM ZELENE BARVE Na zalogi Garancija:  0 mesecev
Kol.:
29.40 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli