Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Med obvezno opremo vseh ljubiteljev snowboardanja vsekakor sodijo snowboard čevlji. Odlikuje jih nepremočljivost narejena iz kombinacije najlona in sintetičnega usnja ter dodatna okrepitev v predelu prstov in pete, ki prepreči morebitne poškodbe. 

Velikost najbolje da izberete tako, da izmerite dolžino vložka v svojih športnih copatih in rezultatu meritve dodate 0,5 cm. To pomeni, da če je dolžina vložka v športnih copatih na primer 28 cm, potem velikost tega modela snowboard čevljev z vložkom 28,5 cm največkrat ustreza.

Da bi čevelj pravilno preizkusili, ga je treba močno zavezati/vpeti, nato pa v stoječem položaju prsti doseči sprednji del čevlja (dotakniti se konice čevlja).

Nato se mora stopalo v čevlju po pokrčenju noge v kolenu (prehod v t.i. položaj deskanja na snegu), ne da bi dvignili peto od tal, premakniti nazaj in povzročiti opazno, rahlo ohlapnost prstov – takrat lahko predpostavljajte, da so čevlji dobro izbrani.S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli