Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

Vemi lahko izbirate med različnimi tipi, če povzamemo na hitro, na voljo so klasične vezi, vezi z hitrim sistemom zapiranjia ter split board vezi. Vezi za snowboard s hitrim pritrdilnim sistemom, omogočajo enostavno in hitro pritrditev čevlja na desko. Vezi so primerne za vse, bodisi začetnike bodisi napredne deskanje, bistveno je le da zagotavljajo udobje uporabnika. Kakovostni materiali zagotavljajo popolno dušenje z blaženjem vibracij, širok razpon prilagoditve in nastavljivi nagib. Pohitite in si priskrbite najboljše vezi za snowboard. 


Vabljeni k prebiranju članka na blogu kjer smo se razpisali : ----> kako sam zmontirati vezi na snowboardS klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli