OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Snežna deska OneFoot miniski

Koda: ES30875X

Snežna deska OneFoot Miniski je nova manjša različica tradicionalne snowboard deske, namenjena zabavi na snegu. Desko OneFoot Miniski lahko uporabite v mestu in na smučišču.

Nova različica tradicionalne snowboard deske je snežna deska OneFoot Miniski, ki je majhna ter lahka, ustvarjena za otroke in odrasle. S to zimsko novostjo, boste doživeli številne ure zabave na smučišču in v mestu. Deska ima nastavljive vezi , ki so primerne za večino vrst obutve. Široka konstrukcija mini deske pomaga izboljšati ravnotežje, oblikovan dvojni trak za pritrditev, pa olajša izvajanje trikov na snegu. Zahvaljujoč nizki teži in velikosti, je deska OneFoot Miniski lahka in enostavna za shranjevanje.

LASTNOSTI:

  • material: HDPE
  • dolžina: 720 mm
  • širina: 150 mm
  • teža : 2,35 kg
  • max. nosilnost: 120 kg
  • starostna meja: 5+
  • Barva: kot na sliki

OPOZORILO:


NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3 LET, KER VSEBUJE MAJHNE DELE, KI LAHKO PRIVEDEJO DO ZADUŠITVE. OTROK JIH LAHKO VDIHNE ALI POGOLTNE! 
OTROCI UPORABLJAJTE POD NADZOROM ODRASLE OSEBE! 
PLASTIČNA VREČKA KOT EMBALAŽA JE LAHKO NEVARNA! OTROK SE LAHKO Z NJO ZADUŠI! PRED UPORABO JO ODSTRANITE IN NE HRANITE V DOSEGU OTROK!

 

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES30875 ES30875 Snežna deska OneFoot miniski črno-zelena Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
69.45 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli